EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Maig de 2021
22/10/2020 11:28h
El MCECC organitza una jornada perquè els Centres d'Esplai reflexionin sobre el consum responsable
Comptarà amb una xerrada i tres tallers, el proper 6 de novembre
El 6 de novembre, de 19h. a 21h., el MCECC celebrarà una jornada sota el títol de 'Mirem més enllà'
El 6 de novembre, de 19h. a 21h., el MCECC celebrarà una jornada sota el títol de 'Mirem més enllà'

El 6 de novembre, de 19h. a 21h., el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (concretament, el seu Àmbit d’Educació per la Justícia Global en el marc del treball de l'any al voltant del consum responsable) celebrarà una jornada sota el títol de 'Mirem més enllà' amb l'objectiu que els Centres d'Esplai federats al Moviment reflexionin i es qüestionin sobre com són el consum i la gestió de residus que fan.

 

La jornada se celebrarà al Centre d’esplai l’Estel de Barcelona (Parròquia Sant Tomàs d’Aquino) i comptarà amb una xerrada per explicar "on cal posar el focus i què hem de tenir en compte per avançar en el camí del consum responsable i entendre que l’acte de consumir no només respon a la necessitat de satisfer una necessitat sinó que implica un seguit de processos econòmics, mediambientals i socials que sovint no coneixem". Degut a la situació sorgida arran de la covid-19, el MCECC assegura que se seguiran estrictament els protocols de seguretat i, si així ho requereixen les autoritats pertinents, la jornada passarà a celebrar-se per via telemàtica.  

 

L'acte seguirà amb tres tallers per debatre i donar nous recursos per continuar aprofundint en les diverses temàtiques: Aigua i Energia; Mobilitat, Allotjament i Economia i Producció, Consum i Residus. Per a participar, els Centres d'Esplai del MCECC han de fer una inscripció prèvia 24 hores abans de la jornada. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC