EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
16/05/2018 09:26h
L’Ajuntament de Barcelona prepara un Pla de Joc
Aquesta iniciativa forma part de la mesura de govern “Barcelona dona molt de joc”
Font: Ajuntament de Barcelona
Font: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha començat el procés per elaborar un Pla de Joc a l’espai públic amb un horitzó fins al 2030. Serà el primer Pla de Joc de la ciutat. Això suposarà una oportunitat per reconèixer la importància social del joc a l’espai públic, com a política urbana que encaixa en les estratègies de ciutat amiga de la infància, saludable, inclusiva, accessible i sostenible.

 

Aquest Pla de joc s’elaborarà a partir d’un procés de participació i transversal i que ha de culminar amb la presentació del Pla a principis de 2019. Durant aquests mesos, coordinat des de l’Institut Infància i Adolescència, l’Ajuntament, treballarà de manera transversal amb diverses àrees, instituts i serveis i districtes, així com entitats i persones vinculades al món del joc a l’espai públic, des d’una perspectiva àmplia, per fer dret al joc dels infants, matèria de política local.

 

Aquesta iniciativa neix dins del Pla d’impuls del joc a la ciutat 2020-2030 que té com a objectiu impulsar una nova visió del jove i de la seva importància social. Per això, el pla buscarà promoure la participació de la ciutadania i dels nens i nenes en la nova visió i impuls del joc en l’espai públic; ampliar i diversificar les oportunitats de joc lliure i inclusiu a la ciutat; i desenvolupar criteris i indicadors per planificar i poder fer seguiment de l’increment i la millora de les oportunitats de joc de la ciutat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC