EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
10/09/2018 21:00h
L’Associació de mestres Rosa Sensat recull la Medalla d’Honor al Parlament
Es reconeix la tasca feta aquests anys per una escola pública i de qualitat
Foto: Associació Rosa Sensat
Foto: Associació Rosa Sensat

El Parlament de Catalunya ha entregat aquest vespre la Medalla d’Honor, en la categoria d’or, a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Un guardó amb què la cambra vol distingir també la dedicació de tots els docents, famílies i ciutadans per millorar l’educació.

 

A més, el guardó distingeix l’Associació pel “moviment de renovació pedagògica” que representa la seva “sostinguda reivindicació de l’escola pública de qualitat” i de “defensa de la formació permanent dels mestres com a professionals i peça clau del progrés de les societats i el futur dels països”.

 

La comunicació de la distinció va coincidir amb l’aparició del número 400 de la revista mensual “Perspectiva Escolar”. ’Associació de Mestres Rosa Sensat la van crear el 1965 Maria Antònia Canals, Maria Teresa Codina, Jordi Cots, Pere Darder, Enric Lluch, Marta Mata i Anna Maria Roig.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC