EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
23/10/2019 16:29h
L’economia ha canviat. I tu, a què aspires?
Aquest és el lema de la VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya
VIII Fira d'Economia Solidària
VIII Fira d'Economia Solidària

Els dies 25, 26 i 27 d’octubre se celebrarà la VIII edició de la Fira d’Economia Solidària organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya al recinte de Fabra i Coats de Barcelona.

 

Durant aquests tres dies, l’antic recinte fabril es convertirà en un aparador de l’economia social i solidària de Catalunya. Enguany, aquesta edició porta el lema “L’ economia ha canviat. I tu, a què aspires?” posarà el focus en l’economia social i solidària com a espai de creació i resistència a les amenaces del model capitalista tenint en compte l’augment del moviment feminista i d’emergència climàtica però també amenaces com l’increment de l’extrema dreta i la retallada de drets i llibertats.

 

Per aquest motiu es treballaran tres principals aspectes: la resistència davant les amenaces actuals, la creació d’alternatives i l’avanç. I això serà possible a les més de 200 activitats participants, a una vintena d’activitats culturals i familiars i més de 80 presentacions, taules rodones, tallers i ponències.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC