EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
07/10/2019 12:05h
L’educació emocional al lleure, el nou Especial
Presentem un recull d'articles sobre aquesta metodologia educativa
Educació emocional
Educació emocional

Què són les emocions? Quines habilitats bàsiques necessitem per a tenir un control emocional adequat? Com s’ha d’educar en una acció que vulgui afavorir un bon equilibri emocional? És una qüestió emocional posar normes i límits que organitzin el grup? Quines funcions tenen cada emoció?

 

Us presentem l’Especial Educació emocional amb diversos articles d’experts i expertes en aquest camp per tal de fer un acompanyament, com a educadors i educadores, que se centri en “donar eines senzilles per poder viure d’una manera més plena tant en el present com en el futur”, tal com defensen Agnès Vallvé i Guiomar Manrique.

 

També s’inclouen 4 articles basats en testimoniatges de persones que han treballat o viscut l’educació emocional en contextos de lleure.

 

En concret, els articles de l’Especial són:

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC