EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
23/03/2018 12:51h
L’educació emocional és el tema central del 219
L’entrevista central és Quima Oliver, coordinadora d’UNICEF Comitè de Catalunya
Estris 219
Estris 219

El número 219 de la revista Estris tracta la importància de l’educació emocional en el lleure i en l’educació formal. Les emocions són un eix important de la persona ja que aquestes són necessàries en el nostre dia a dia per avançar. Per aquest motiu, una bona educació emocional passa per saber quines són les emocions, reconèixer-les i identificar-les, saber-les gestionar i exterioritzar-les.

 

L’entrevista central és la Quima Oliver, coordinadora d’UNICEF Comitè de Catalunya. Ens explicarà la seva trajectòria en diferents projectes a l’entitat molt centrats en la defensa dels drets dels infants.

 

El Manual se centra en el creixement de la dimensió espiritual. La Ruta ens portarà al Torreneules, al Ripollès. Al Racons us presentarem el Joan Ferrer, membre del Consell Directiu del MCECC.

 

Ja està disponible a l'iquiosc.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC