EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
16/11/2018 11:30h
L’escoltisme català celebra les AGO aquest cap de setmana
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans i Acció escolta realitzen simultàniament l’AGO
MEG AGO17
MEG AGO17

Aquest cap de setmana les tres formacions escoltes de Catalunya, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans i Acció escolta, celebraran l’Assemblea General Ordinària sota el lema “Decidim futur!”. Una trobada que està marcada per la votació de la proposta d’associació única d’escoltisme català.

 

De fet, es portarà a aquestes assemblees la proposta de la nova associació de l’escoltisme català que es va elaborar durant el primer congrés de caps que es va celebrar el mes de juny a Vic.

Per tant, serà una assemblea en què votaran si aposten per la construcció d’una nova associació d’escoltisme català que aplegui les tres entitats escoltes catalanes o decideixen conservar les tres associacions i seguir treballant juntes i fent escoltisme des de la diversitat. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC