EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
19/11/2018 09:02h
L’escoltisme català manté les tres entitats
Més de 2.100 joves de 163 agrupaments escoltes van participar a la votació
Assemblea Minyons Escoltes i Guies
Assemblea Minyons Escoltes i Guies

Aquest cap de setmana s’ha celebrat simultàniament les Assemblees Generals Ordinàries de les tres entitats escoltes de Catalunya: Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

 

AssembleaAccioEscolta

 

La d’aquest cap de setmana ha estat una cita clau per la definició del futur de l’escoltisme a Catalunya, ja que se sotmetia a votació la construcció d’una associació única d’escoltisme, oberta i catalana. Un procés participatiu engegat el 2009 i que comportava la fusió de les tres entitats escoltes actuals en una de sola. Aquest punt es va votar el diumenge i els i les caps escoltes van decantar-se per conservar la forma orgànica de les seves entitats, descartant d’aquesta manera la proposta de fusió.

 

AssembleaEscoltesCatalans

 

Tot i la decisió presa, les tres entitats valoren que l’escoltisme català surt d’aquest procés reforçat gràcies a haver guanyat més proximitat i complicitat entre les tres entitats i amb un objectiu comú: treballar junts per fer més i millor escoltisme a Catalunya responent a les necessitats de la societat catalana actual, per aconseguir un major impacte i per consolidar l’escoltisme com a referent en l’educació d’infants i joves al nostre país. Per això, les tres entitats han mostrat el seu compromís a seguir treballant conjuntament a nivell local, nacional i internacional.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC