EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
02 de Agost de 2021
07/02/2014 15:04h
L’escriptora Asha Miró llegeix contes als infants dels centres oberts i diaris

Ha visitat, junt amb la il·lustradora Glòria Falcón, el Centre Diari Sant Josep i l’ Associació Juvenil Barnabitas

Asha Miró
Asha Miró

Els infants de l’Associació Juvenil Barnabitas, de Sant Adrià de Besòs, van poder gaudir el passat dilluns 3 de febrer de la visita de l'escriptora Asha Miró i de la il·lustradora Glòria Falcón, que els van explicar el darrer conte que han publicat conjuntament i que porta per títol "Komal i l'estel de colors", acompanyant la narració amb dibuixos gegants.

 

Els infants van passar una estona molt agradable i en acabar la lectura van fer un taller de dibuix relacionat amb el missatge de la història. També van poder intercanviar regals amb les dues convidades, oferint-los un dossier amb dibuixos fets per ells i una làmina feta a mà sobre l’hort de Barnabitas.

 

A més, l’activitat va comptar amb uns oients molt especials, l’alcalde de la ciutat, Joan Callau, la regidora de Serveis Socials, Loli Ocaña, i el regidor de Joventut i Cultura, Hugo Ferrer.

 

Unes setmanes abans, el passat 13 de gener, van ser els infants del Centre Diari Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts, els que van poder gaudir de les narracions i il·lustracions d’Asha Miró i Glòria Falcón, que els van explicar també el conte "Komal i l'estel de colors" (Alba Editorial).

 

En acabar la lectura del conte, els infants van fer un taller de dibuix vinculat a l’argument d’aquest conte, que anima a reflexionar sobre la importància de treballar en equip, pensar en els altres i ser feliços.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC