EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
29/10/2019 10:08h
L’Estris 228 reflexiona sobre innovació pedagògica
A l’entrevista, Salvador Alsius parla sobre educació mediàtica
Portada228
Portada228

Arriba el nou número de la revista Estris amb un necessari Centre d’Interès sobre innovació pedagògica. En ressonància amb el moviment de renovació pedagògica actual, aquesta publicació analitza de quina manera pot afectar en l’educació no formal i com un equip educatiu ha de plantejar-se la possibilitat d’innovar en la seva entitat. Alguns dels experts col·laboradors són Xavi Corbella, Josep Vilaró, Guillem Massot i Carlos Muñoz, que expliquen de quina manera poden innovar els centres d'esplai i agrupaments escolta i com dur-ho a terme.

 

L’entrevista central la protagonitza el reconegut periodista Salvador Alsius, que des del 2014 és vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Ell ens parla sobre la importància de l’educació mediàtica tant a les escoles i famílies com en espais d’educació no formal.

 

El Manual, escrit pel Codirector d’Equip SEER i president de la plataforma PDA Bullying, Ramiro Ortegón, ens explica com actuar davant de situacions de violència en la pràctica educativa. A la Ruta viatgem fins l’únic Parc Nacional de Catalunya: Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici. A la secció Racons ens presenten Roger Vendrell, membre del Consell Directiu del MCECC.

 

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres i contes de Maria Elias.

 

El podeu trobar a l’Iquiosc.cat

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC