EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Juliol de 2020
20/02/2019 09:00h
El CNJC aprova el Pla Estratègic 2019-2021
La decisió es va prendre en el marc de la 41a Assemblea General Ordinària
AGO CNJC
AGO CNJC

Gairebé un centenar de representants d’associacions juvenils catalanes van assistir a la 41a Assemblea General Ordinària (AGO) del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya que es va celebrar el dissante 16 de febrer a Vic.

 

Durant l’AGO es va aprovar el Pla Estratègic 2019-2021 que recull entre d’altres, la reducció de la quantitat de projectes propis a realitzar amb l’objecti d’incrementar l’impacte i la qualitat. Aquest document també recull enfortir els processos d’incidència i reformular el model organitzatiu del CNJC amb la missió d’acostar-lo a les noves realitats participatives del jovent.

 

A l’assemblea també es van reformar els estatuts de l’entitat per seguir treballant en generar un espai més horitzontal, participatiu, inclusiu i que incorpori la perspectiva de gènere.

 

A l’assemblea es va aprovar per unanimitat l’entrada al CNJC de la Joventut Multicultural Musulmana com a nova entitat membre de ple dret. També es van produir nous relleus a l’equip del Secretariat del CNJC, al qual s’ha incorporat Isaura González i Corts, del Jovent Republicà, en substitució de Georgina Lázaro de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC).

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC