EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
28/05/2018 12:16h
La consolidació de l’educació en el lleure a Catalunya tema central del 220
L’entrevista central és l’Òscar Andreu i l’Òscar Dalmau de “La competència”
Estris 220
Estris 220

El número 220 de l’Estris tracta la consolidació de l’educació del lleure a Catalunya tal com l’entenem avui. El número fa un recorregut històric per descobrir com s’ha construït les entitats de lleure, la importància de la formació, el paper de les cases de colònies o les trobades que realitzen els esplais i caus. A més, compta amb un recull fotogràfic dels inicis dels centres d’esplai.

 

A l’entrevista central parlarem amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau, guionistes i codirectors del programa de ràdio de “La competència” de RAC 1 amb qui repassarem la seva trajectòria professional i l’actualitat. Al manual us explicarem la importància de les relacions institucionals en una entitat de lleure.

 

La ruta ens portarà fins al Parc Natural del Cadí-Moixeró per descobrir la travessa Cavalls del Vent. Per últim, al racons us presentem el Mateo Aventín, director del CE Santi Ignasi de Loiola.

 

El número ja està disponible a l’iquiosc.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC