EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Setembre de 2020
05/06/2019 09:54h
La Fundació Carulla entrega els premis d’Educació en el Lleure
La convocatòria reconeix projectes transformadors
Lliurament Premis d'Educació en el Lleure
Lliurament Premis d'Educació en el Lleure

Ja es coneixen els guardonats en els Premis d’Educació en el Lleure d’aquest any que organitza la Fundació Carulla. Sota el nom de Premi d’Estímul han restat reconeguts 3 projectes de:

 

  • Agrupament Escolta Trini Nova: Amb el projecte de reivindicar un cau per als joves del barri, es materialitza a través d’una mirada comunitària que vol ser un motor de canvi i transformació per contribuir a revifar un teixit més inclusiu i plural.
  • Associació juvenil Barnabitas: Espais de convivència, coresponsabilitat, respecte i igualtat. És un projecte que  aposta per la lluita contra la violència i les accions incíviques. A través de l’entrenament en valors i accions prosocials potencien l’autoestima, l’empatia, el respecte cap a les relacions interpersonals dels infants i la cura del seu entorn proper.
  • Esplai Espurnes: Patis vius. Monitors, infants i famílies imaginen tots plegats nous patis per a l'entitat. "Patis vius" amb horts, rocòdroms, espais de relaxació i joc simbòlic. Espais que conviden a l'experimentació, a la descoberta i al joc lliure, alhora que permeten crear una xarxa de barri amb la participació de tota la comunitat.

 

Els guardonats han rebut una dotació econòmica de 2.000€ i un servei de mentoria durant un any per dur a terme el projecte. Podeu consultar aquí els tres projectes premiats. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC