EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Juliol de 2020
13/03/2019 16:48h
La Fundació Pere Tarrés beca 8.217 infants en situació vulnerable
Ha estat possible a la campanya solidària Ajuda’ls a créixer
Ajuda'ls a créixer
Ajuda'ls a créixer

Durant el 2018, la Fundació Pere Tarrés, en el marc de la campanya solidària Ajuda’ls a créixer ha beneficiat un total de 8.217 infants en situació vulnerable. Concretament aquestes persones han rebut una beca per realitzar activitats de lleure. Això implica un increment d’un 3% si es compara amb l’any anterior.

 

Un dels motius d’aquest increment és, segons la fundació, que la recuperació econòmica, tot i que alguns indicadors econòmics augurin una certa recuperació econòmica, aquesta no ha arribat a totes les famílies.

 

El programa Ajuda’ls a créixer compta amb diferents projectes que garanteixen que milers de nens, nenes i joves de Catalunya de famílies amb dificultats econòmiques puguin participar en activitats de lleure tot l’any: als centres socioeducatius, a les colònies escolars i a les colònies i casals d’estiu.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC