La Fundació Pere Tarrés concedeix 12.175 beques aquest estiu

La Fundació Pere Tarrés concedeix 12.175 beques aquest estiu

S’han repartit per colònies i casals i s’hi ha beneficiat 4.171 infants

09.09.19

Temps de lectura: 3 minuts

La Fundació Pere Tarrés ha becat aquest estiu 4.171 infants en situació de vulnerabilitat social i han tingut l’oportunitat de poder participar en 12.175 activitats de colònies i casals d’estiu en el marc de la campanya “Ajuda’ls a créixer”. Aquesta té com a objectiu que cap infant es quedi sense colònies i ni casals d’estiu a causa de les dificultats socioeconòmiques de les seves famílies i garantir així l’accés a l’educació en el lleure de tots els nens i nenes.

Els 4.171 infants formen part dels més de 33.700 nens i nenes que aquest estiu han participat a les colònies i casals de la Fundació Pere Tarrés.

La campanya “Ajuda’ls a créixer” ha estat possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, el 0,7% de l’IRPF per “altres finalitats socials” i la col·laboració de diverses organitzacions, empreses i particulars. En total, la Fundació Pere Tarrés ha destinat més d’un milió d’euros a aquests ajuts.
 

ETIQUETES

Estiu Colònies Casals Infància vulnerable

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: