EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Abril de 2020
09/09/2019 10:07h
La Fundació Pere Tarrés concedeix 12.175 beques aquest estiu
S’han repartit per colònies i casals i s’hi ha beneficiat 4.171 infants
Fundació Pere Tarrés
Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés ha becat aquest estiu 4.171 infants en situació de vulnerabilitat social i han tingut l’oportunitat de poder participar en 12.175 activitats de colònies i casals d’estiu en el marc de la campanya “Ajuda’ls a créixer”. Aquesta té com a objectiu que cap infant es quedi sense colònies i ni casals d’estiu a causa de les dificultats socioeconòmiques de les seves famílies i garantir així l’accés a l’educació en el lleure de tots els nens i nenes.

 

Els 4.171 infants formen part dels més de 33.700 nens i nenes que aquest estiu han participat a les colònies i casals de la Fundació Pere Tarrés.

 

La campanya “Ajuda’ls a créixer” ha estat possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, del Govern de les Illes Balears, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, el 0,7% de l’IRPF per “altres finalitats socials” i la col·laboració de diverses organitzacions, empreses i particulars. En total, la Fundació Pere Tarrés ha destinat més d’un milió d’euros a aquests ajuts.
 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC