EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
01 de Octubre de 2020
03/09/2019 09:42h
La gestió d’equips és el tema central del nou Estris!
Entrevistem la Noemí Fuster, youtubera i cooperant a Gàmbia i al Senegal
Estris 227
Estris 227

El número 227 de la revista se centrarà en la gestió d’equips de monitors als centres d’esplai i caus. Per això desgranarem la importància d’aquest i de la seva cohesió per al bon funcionament. Al llarg del centre d’interès analitzarem aspectes com la gestió d’aquest, el relleu generacional o situacions que es poden donar en el sí d’un equip com la desmotivació, el conflicte i la gestió d’aquest.

 

A l’entrevista coneixerem la Noemí Fuster, creadora del canal de YouTube BonDiaMón. Un espai amb el qual dona a conèixer diferents entitats no lucratives i entitats socials que s’estan duent a terme.

 

Al manual aprofundirem en com tractar els temes d’actualitat amb els infants i joves als centres d’esplai i caus. Per això us desgranarem què cal tenir en compte segons la franja d’edat, quin paper ha de tenir el monitor i les xarxes socials entre altres aspectes.

 

Marxarem a Andorra per fer la ruta circular del circ de Pessons amb l’ascensió al pic de Montmalús.

 

Ja el teniu disponible a l’iquiosc.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC