EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
06/02/2018 12:57h
La mitja marató i la marató de Barcelona agafen una dimensió solidària
S’ofereix la possibilitat de dedicar l’esforç de la cursa a una causa solidària
Font: eDreams Mitja Marató
Font: eDreams Mitja Marató

La plataforma de crowfunding solidari migranodearena.org i la eDreams Mitja Marató i la Zurich Marató de Barcelona s’han unit per oferir una dimensió solidària a les dues curses que hi haurà a la ciutat comtal. La primera cita esportiva serà l’11 de febrer a la eDreams mitja marató. Per aquesta cursa hi ha 11 reptes solidaris com per exemple centrats en la investigació de la leucèmia de la Fundació Privada Universitària EADA, per donar a conèixer la Microtia de l’Associació Microtia España o el projecte Ajuda’ls a créixer de la Fundació Pere Tarrés que té com a objectiu millorar la salut bucodental dels infants dels centres socioeducatius. 

 

Pel que fa a la Zurich Marató de Barcelona, que serà l’11 de març, hi ha una cinquantena de projectes solidaris a la plataforma per a unir-se com per a la investigació de la diabetis infantil, l’ela o la pell de papallona, entre d’altres.

 

Per a les ONG, és una bona oportunitat per associar-se als valors de l’esport. La Fundación real dreams ofereix a les organitzacions del tercer sector la oportunitat de captar fons a través de l’acció d'atletes. Així mateix, migranodearena.org ofereix un dorsal solidari gratuït a aquelles persones que corrin per una causa i liderin una campanya de crowdfunding a favor d’una ONG.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC