EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Setembre de 2020
28/06/2019 12:08h
La Nit de les Revistes reconeix la innovació, l'emprenedoria i la tenacitat
La revista 'Cocoter', 'Sàpiens' i 'Bonart.cat' entre les premiades per l’APPEC
Nit de les Revites 2019
Nit de les Revites 2019

Ahir es va celebrar la 19ª edició de La Nit de les Revistes i la Premsa en Català a l’espai Endesa de Barcelona, on la redacció de la revista Estris va ser-hi present. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Premsa Periòdica en Català (APPEC), va reconèixer les revistes i mitjans que més han destacat en el darrer any.

 

Enguany, el jurat de l’Associació va reconèixer la publicació Sàpiens amb el premi a la Millor Revista per la renovació de disseny i l’actualització de continguts. També va destacar amb una menció especial la revista infantil Cocoter, pel seu projecte d’estimular la curiositat lectora entre els més petits a través d’una imatge acurada i uns continguts adaptats. En l’àmbit digital, Bonart.cat es va endur el guardó a la Millor Publicació per la seva capacitat de crear una comunitat al seu voltant. I de forma destacada també es va reconèixer el periodisme comarcal amb l’adjudicació de Millor Publicació de Premsa al Diari de Sabadell, refundat per part d’un grup empresarial jove el 2018.

 

L’acte va començar amb un discurs del president de l’APPEC, Germà Capdevila, carregat de reivindicació i suport a les capçaleres catalanes pel seu esforç i la seva perseverança en temps de “repressió política i persecució judicial”. Per fer menció a aquest fet, els director de TV3 i Catalunya Ràdio Vicent Sanchis i Saül Gordillo van rebre ex aequo el Premi Comunicació.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC