EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
01/02/2018 16:42h
La relació entre lleure i parròquia a l’Estris 218
Entrevista central a Francina Alsina, voluntària d’Arrels i presidenta de la Taula del Tercer Sector
portada218
portada218

El 218 tracta la temàtica de la relació entre les entitats de lleure cristianes i les parròquies o comunitats de les quals en formen part. Quin vincle hi ha entre aquests dos agents? És una relació de simbiosi i reciprocitat o les diferències allunyen cada cop més un actor de l’altre? A partir de testimonis i experts s’ofereixen eines per enfortir aquesta relació i entendre la història que demostra per què Comunitat/Parròquia i Centre d’esplai/Agrupament han de reconèixer-se dins del mateix projecte.

 

L’entrevista central comparteix les opinions de Francina Alsina, voluntària d’Arrels Fundació i presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Repassa els seus 30 anys com a voluntària d’una de les entitats dirigides a acompanyar persones sense llar amb més rellevància a Catalunya i explica com encara el seu nou càrrec a la Taula d’entitats del Tercer Sector Social.

 

El Manual parla de com abordar una situació de comunicació de crisi en un centre d’esplai o agrupament. La Ruta se situa a El Papiol, on recorre les escletxes del Papiol, el Puig del Rossinyol i l’Ermita de la Salut, entre d’altres. La secció Racons presenta la Sílvia Sanz, membre del Consell Directiu del MCECC. A més a més, i com cada número, la revista ofereix recomanacions, articles d’opinió, cinema, notícies i fitxes pràctiques d’activitats dinàmiques relacionades amb la temàtica del centre d’interès.

 

Podeu aconseguir un exemplar de la revista a iquiosc.cat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC