EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
15/05/2018 16:13h
La Tamborinada celebra 41 anys
Serà el diumenge 27 de maig al Parc de la Ciutadella
41ena Tamborinada
41ena Tamborinada

La Fundació La Roda, que treballa als barris més desafavorits de Barcelona, celebrarà el proper diumenge 27 de maig la 41a edició de la Tamborinada, una gran festa familiar i gratuïta al Parc de la Ciutadella.

 

Des de les 11 de matí i fins a les 19 hores s’hi han preparat diferents activitats, tallers infantils i més de 30 espectacles d’animació infantil, pallassos, conta contes, mags, grups de cultura popular amb valors que es repartirán pel Parc de la Ciutadella. Podeu consultar aquí el programa de les activitats.

 

La Fundació La Roda, que compta amb més de 70 entitats, es va crear l'any 1977 amb la unió de set entitats barcelonines. El principal objectiu de l'associació ha estat la lluita contra les mancances culturals de la ciutat en el camp del lleure infantil i juvenil i difondre la llengua, la cultura i les tradicions del país. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC