EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
22 de Gener de 2020
07/11/2019 12:49h
Laia Girós, nova directora general de Joventut
Impulsar un nou pla nacional de joventut serà un dels seus reptes
Foto: Diari de Sabadell
Foto: Diari de Sabadell

La Generalitat de Catalunya ha aprovat el nomenament de la sabadellenca Laia Girós i Barrés com a directora general de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Girós, graduada en Treball Social i titulada en Integració Social, va néixer el 1990 a Sant Cugat del Vallès i és veïna de Sabadell.

 

Entre les principals tasques que durà a terme s’inclouen la creació d’un nou pla nacional de joventut i les polítiques d’emancipació del jovent, sobretot pel que fa a la protecció de drets, a l’educació, a l’habitatge i a les polítiques d’ocupació.

 

En l’àmbit de joventut, ha col·laborat activament amb el Consell de Joves de Sabadell, una federació que agrupava una vintena d’entitats de joves, i ha format part del Secretariat del Consell de Joves, des del 2014 com a secretària. També ha participat en la Xarxa de Consells Locals de Joventut,  en espais de treball del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i en les trobades del Triangle Jove. També va ser militant de les Joventuts d’Esquerra Republicana del 2006 al 2019, on ha ocupat diverses responsabilitats dins l’organització.

 

En l’àmbit professional, ha realitzat tasques de coordinadora en el servei d’atenció domiciliària de l’Ajuntament de Badalona i de l’Ajuntament de Sabadell gestionant incidències del servei i l’equip professional que en formava part. Actualment és treballadora social a la Residència Assistida Cerdanyola.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC