EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Abril de 2021
16/03/2021 11:27h
Lleure durant la Setmana Santa: el Govern prohibeix les activitats que impliquin pernoctació
Una nova resolució elimina aquesta possibilitat, com a mínim, fins al 29 de març.
Les activitats permeses que suposen pernoctació es permeten exclusivament amb la bombolla de convivència.
Les activitats permeses que suposen pernoctació es permeten exclusivament amb la bombolla de convivència.

Aquest dissabte, 13 de març, el Govern de la Generalitat va publicar la RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Aquesta resolució té vigència fins al 29 de març i -pel que fa a les mesures que afecten l'educació en el lleure- manté la situació com fins ara: les activitats s'han de fer en grups de màxim 6 participants tant a l’interior com a l'exterior i es poden fer sortides d'un dia (dins i fora de la comarca), sense pernoctació.

 

Així, aquesta mesura elimina (com a mínim, fins al 29 de març) la possibilitat que les activitats de Setmana Santa impliquin pernoctació: no es podran fer campaments, colònies o altres activitats que suposin fer nit amb els i les participants. El motiu que han alegat les institucions competents és que "totes les activitats permeses en les noves mesures que suposen pernoctació es permeten exclusivament amb la bombolla de convivència i els grups infantils i juvenils de lleure no són considerats com a tals".

 

Actualització.- Aquest 25 de març, el Govern ha anunciat que prorroga les mesures actuals contra la Covid-19 fins al 9 d'abril. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 237
En aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges p...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC