EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
11 de Abril de 2021
02/03/2021 14:01h
Lleure en temps de pandèmia: què hem extret de la Covid-19 a l'Estris 237
A l’entrevista central, parlem amb en João Armando Gonçalves, expresident de l’Organització Mundial del Moviment Escolta.
Portada de l'Estris 237
Portada de l'Estris 237

El nou número de la revista Estris (el 237), sobre quins aprenentatges hem extret de la pandèmia de la Covid-19, ja és aquí

 

Diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges positius que podem extreure de moments com els que vivim actualment arran de la pandèmia de la covid-19. Cadascun dels articles del centre d’interès tracta la temàtica des de la perspectiva d’una de les quatre dimensions de la proposta educativa de molts projectes d’educació en el lleure: persona, societat, entorn i transcendent. Per acabar, fem una sèrie d’entrevistes a responsables, monitors i monitores de diversos centres i clubs d’esplai per saber de primera mà com s’ha viscut la situació actual en el si de les activitats de lleure.   

 

A l’entrevista central, parlarem amb en João Armando Gonçalves, expresident de l’Organització Mundial del Moviment Escolta. Al Manual donem pautes sobre com fer esplai telemàticament; a la Ruta, anem d’excursió a la Serralada Litoral i al Racons presentem l’Arnau Solé, responsable del Centre d’Esplai Sant Fructuós. 

 

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. A més, aquesta revista Estris inclou també una pàgina amb motiu del 50è aniversari de la publicació, que celebrem aquest 2021. 

 

Aviat rebreu a casa l'Estris 237. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 237
En aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges p...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC