EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Juliol de 2020
12/02/2020 12:27h
Llits per a transformar en matèria econòmica
El Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores busca allotjament solidari per 5.000 participants
FSMET
FSMET

La 17a edició del FSMET (Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores) tindrà lloc a Barcelona del 25 al 28 de juny amb l’objectiu de reunir milers de persones de moviments de la societat civil que s’oposen al neoliberalisme i donar reconeixement i visibilitat pública als projectes d’economies alternatives a nivell local i internacional.

 

L’organització contempla l’arribada d’entre 3.000 i 5.000 persones a la ciutat i necessita espais per acollir-los. Per aquest motiu demanen als barcelonins i barcelonines llits i llars solidàries on albergar els i les participants del Fòrum. Vindran persones d’arreu del planeta però majoritàriament d’Europa i l’Amèrica Llatina.

 

La finalitat d’aquest iniciativa és crear una àmplia xarxa d’allotjaments per acollir al major nombre de gent possible, sobretot aquelles persones que no tenen suficients recursos econòmics per pernoctar a la ciutat.

 

Per tal de poder organitzar la logística dels llits solidaris la organització demana omplir un formulari de dades i enviar-lo al correu log@transformadora.org.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC