EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
16 de Juny de 2021
03/03/2020 18:51h
La Magic Line Sant Joan de Déu recapta gairebé 400.000 euros
13.000 persones van omplir els carrers de Barcelona aquest diumenge
Punt d'arribada de la Magic Line Sant Joan de Déu a Barcelona
Punt d'arribada de la Magic Line Sant Joan de Déu a Barcelona

388.030 euros. Aquesta és la xifra que va recaptar diumenge la Magic Line Sant Joan de Déu en la seva setena edició gràcies a les 13.000 persones que van omplir els carrers de Barcelona per participar-hi. 

 

El miler d’equips inscrits van fer diverses caminades per la capital catalana amb la novetat d’un recorregut de dos quilòmetres per a les persones amb dificultats de mobilitat, dependència o amb alguna situació de vulnerabilitat. Els diners recaptats es destinaran a diversos projectes socials dels deu centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

 

Des del 2014, la Magic Line ha permès destinar més d’1,5 milions d’euros per a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que s’atenen als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC