Marsupialis, un  nou punt de trobada entre monitors/es i famílies

Marsupialis, un nou punt de trobada entre monitors/es i famílies

Llancen un portal per posar en contacte pares amb dificultats de conciliació i joves que vulguin fer tasques remunerades amb infants

07.09.20

Temps de lectura: 3 minuts

"Un nou punt de trobada entre monitors/es i famílies". Així es presenta Marsupialis, una plataforma que posa en contacte mares i pares amb dificultats de conciliació i joves, monitors i monitores, que vulguin fer tasques remunerades com a cangurs, professors/es de reforç, entrenadors/es i molt més. 

Així, aquesta pàgina web posa en contacte famílies d'arreu de Catalunya amb "joves amb experiència verificada com a monitors i en el treball amb infants" amb els quals acordar directament els termes de la contractació, els horaris i les tarifes. I és que -diuen- "el món de l’educació i el lleure infantil és ple de professionals de vegades invisibles per a les famílies". A Catalunya, hi ha prop de 120.000 monitores i monitors i, cada any, unes 7.000 noies i nois obtenen el Certificat de monitor/a o director/a d’educació en el lleure, d’acord amb la Direcció General de la Joventut de la Generalitat. La majoria són joves formats des de ben petits en l’associacionisme i el lleure juvenil (esplais, caus, grups escoltes i d’altres), que de manera habitual treballen amb infants de totes les edats. Molts ho fan cada cap de setmana de manera voluntària i d’altres, vinculats a escoles i centres educatius de tota mena, cada dia. 

"Sovint són una gran part invisible de les mans que ajuden a créixer i educar els nostres infants més enllà del professorat. Hi són arreu, a l’escola a la qual van les nostres filles, al barri i també al nostre propi veïnat", afegeixen des de Marsupialis, apuntant que "la vocació per treballar amb infants sovint en complementa d’altres i és per això que la majoria dels monitors que trobaràs a Marsupialis són alhora estudiants universitaris, que necessiten una font d’ingressos mentre estudien i poden ser un reforç excel·lent pels nostres fills amb les tasques de l’escola i l’aprenentatge telemàtic".

ETIQUETES

Famílies Monitors

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: