EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
05 de Juliol de 2020
30/01/2020 12:00h
El MCECC celebra la seva AGO anual el primer de febrer
Hi són convocats els responsables dels 199 centres d'esplais federats
Cartell de l'AGO del MCECC 2020
Cartell de l'AGO del MCECC 2020

El Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans celebrarà la seva Assemblea General Ordinària (AGO) el proper dissabte dia 1 de febrer a l'Auditori del Tívoli d'El Vendrell. L'Assemblea és un dels moments més importants de l'any per al Moviment, un moment per escoltar la veu dels centres d'esplai, fer balanç de l'any anterior i encaminar el futur. Hi són convocats els responsables dels centres d'esplai federats, que actualment són 199, ja que cada centre compta amb un vot.


A l'Assemblea, es presentaran i aprovaran, si s'escau, l'acta de l'AGO anterior, la Memòria del MCECC del 2019, el Pla d'Accions per al 2020, l'Informe Econòmic del 2018 i 2019 (tancament i pressupost), i el calendari per al curs 2020, com a temes centrals. Un dels moments cabdals, d'altra banda, serà la renovació del Consell Directiu. En aquesta edició, s'han rebut dues candidatures per representar el Territori de Barcelona i una altra per posar una nova veu al territori de Terrassa. També es farà el comiat dels membres del Consell Directiu que finalitzen aquesta etapa, en concret la vicepresidenta del MCECC. 

 

D'altra banda, se celebrarà un acte públic que comptarà amb la presència de la Directora General de Joventut de la Generalitat, Laia Girós, i servirà també per lliurar els premis del concurs InnovAct, impulsat pel MCECC amb l’objectiu de premiar la innovació en el sector de l’educació en el lleure.

 

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés és una federació que agrupa més de 200 centres d’esplai de les diòcesis de Barcelona, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Lleida, Solsona, Tarragona, Tortosa, l’Urgell i Mallorca, essent l’entitat de lleure més gran de Catalunya. Els seus centres acullen més de 22.000 infants, adolescents i joves, gràcies a la tasca educativa i voluntària de més de 4.200 monitors i monitores. 

 

 

Jornada prèvia de responsables


El vespre previ a l'AGO, divendres, tindrà lloc la Jornada de Responsables, adreçada als responsables o equips de responsables dels centres d'esplai del Moviment, així com a aquells monitors/es que tenen algun càrrec dins del centre (responsables pedagògics, consiliaris,etc.).


Aquesta jornada se celebra a l’Alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga i consta d'un sopar conjunt, una xerrada formativa (sobre qüestions legals, que inclourà la presentació d'un recurs de l’àmbit pedagògic del MCECC), i un ressopó i moment de caliu abans d'anar a dormir per agafar forces per a l'AGO. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC