El MCECC duu a terme amb èxit els seus tradicionals Cursos Residencials de Setmana Santa

El MCECC duu a terme amb èxit els seus tradicionals Cursos Residencials de Setmana Santa

S'hi han pogut formar dos grups de futurs Monitors/es i un grup de Directors/es.

14.04.21

Temps de lectura: 3 minuts

Malgrat la pandèmia de la Covid-19, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés ha celebrat aquesta Setmana Santa els seus Cursos Residencials per a formar monitors/es i directors/es de lleure. Ho ha pogut fer (seguint tots els protocols de seguretat), en tractar-se d'una titulació oficial regulada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.  

Aquesta edició dels Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC han comptat amb dos grups pel Curs de Monitors/es i un grup pel Curs de Directors/es. Els dies 20 i 21 de març es van realitzar les tres primeres sessions formatives a Barcelona, tant pels dos cursos de monitors/es com pel curs de directors/es. La part residencial, a l’Alberg La Sala de la Pobla de Lillet, va ser del dissabte 27 de març al dijous 1 d’abril, també tant pels grups de monitors/es com de directors/es.  

Després d’aquesta primera part, els cursos han continuat a Barcelona amb quatre sessions els dies 10 i 11 d'abril (monitors/es) i set sessions el 10, 11, 17 i 18 d’abril (directors/es). Posteriorment, hi haurà una altra part residencial en una casa de colònies el 24 i 25 d’abril (només directors/es) i una part virtual a través de l’Aula Virtual del Curs per a monitors/es i directors/es.

ETIQUETES

Educació en el lleure Monitors Esplai

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: