EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Maig de 2021
14/04/2021 17:57h
El MCECC duu a terme amb èxit els seus tradicionals Cursos Residencials de Setmana Santa
S'hi han pogut formar dos grups de futurs Monitors/es i un grup de Directors/es.
Els Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC s'han celebrat en un entorn privilegiat, a l’Alberg La Sala de la Pobla de Lillet.
Els Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC s'han celebrat en un entorn privilegiat, a l’Alberg La Sala de la Pobla de Lillet.

Malgrat la pandèmia de la Covid-19, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés ha celebrat aquesta Setmana Santa els seus Cursos Residencials per a formar monitors/es i directors/es de lleure. Ho ha pogut fer (seguint tots els protocols de seguretat), en tractar-se d'una titulació oficial regulada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. 

 

Aquesta edició dels Cursos Residencials de Setmana Santa del MCECC han comptat amb dos grups pel Curs de Monitors/es i un grup pel Curs de Directors/es. Els dies 20 i 21 de març es van realitzar les tres primeres sessions formatives a Barcelona, tant pels dos cursos de monitors/es com pel curs de directors/es. La part residencial, a l’Alberg La Sala de la Pobla de Lillet, va ser del dissabte 27 de març al dijous 1 d’abril, també tant pels grups de monitors/es com de directors/es. 

 

Després d’aquesta primera part, els cursos han continuat a Barcelona amb quatre sessions els dies 10 i 11 d'abril (monitors/es) i set sessions el 10, 11, 17 i 18 d’abril (directors/es). Posteriorment, hi haurà una altra part residencial en una casa de colònies el 24 i 25 d’abril (només directors/es) i una part virtual a través de l’Aula Virtual del Curs per a monitors/es i directors/es.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC