El MCECC presenta un nou format per la seva trobada d'adolescents i joves adaptat a la pandèmia

El MCECC presenta un nou format per la seva trobada d'adolescents i joves adaptat a la pandèmia

Prepara un dia ple d'activitats de lleure pels seus Centres i Clubs d'Esplai, el pròxim 15 de maig.

20.04.21

Temps de lectura: 3 minuts

Un any més, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) presenta la TrocaJove, la seva trobada d’adolescents i joves que -enguany, degut a la pandèmia arran de la Covid-19- se celebrarà en format semipresencial.  

El pròxim 15 de maig, doncs, adolescents, joves i monitors i monitores es trobaran presencialment als seus Centres i Clubs d'Esplai per seguir les motivacions del centre d’interès i les diferents activitats proposades de manera telemàtica. Sota el lema 'NaturalmentTu!', el MCECC recupera l’autoestima com a eix de la trobada, impulsant un espai per reflexionar sobre com som i què mostrem als altres.  

Des de les 10h. fins a les 19h, els participants podran seguir la TrocaJove en directe i tindran l’opció de connectar-se amb la resta per compatir impressions mentre es van desenvolupant les activitats. Com és habitual, també hi haurà un moment dedicat a diferents xerrades per conèixer experiències de vida en les quals l’autoestima ha esdevingut un element important, o relats de persones que acompanyen col·lectius on el treball de l’autoestima és clau.  

Les inscripcions pels Centres i Clubs d'Esplai del MCECC estaran obertes fins al dilluns 3 de maig, a través d'aquest enllaç, i enguany són gratuïtes.

ETIQUETES

Adolescència Joves Covid-19

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: