EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Maig de 2021
03/11/2020 18:20h
La Mediterranean University 2020 tractarà com detectar les violències de gènere en entorns digitals
El webinar "#Unfollow les violències de gènere" se celebrarà aquest 5 de novembre
La Mediterranean University 2020 arriba de la mà del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el centre nord-sud i el Consell Europeu.
La Mediterranean University 2020 arriba de la mà del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el centre nord-sud i el Consell Europeu.

Aquest 5 de novembre (d'11h. a 12:15h.), se celebrarà un taller sobre violències de gènere en entorns digitals en el marc de la Mediterranean University 2020, que començarà un dia abans de la mà del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el centre nord-sud i el Consell Europeu. 

 

El taller, en format webinar sota el lema "#Unfollow les violències de gènere", comptarà amb la investigadora i professora Nour Salameh, que parlarà de les diferents formes que prenen les violències de gènere en entorns digitals arreu dels països del Mediterrani. "Les violències de gènere ja han traspassat la pantalla i ara són també una realitat virtual malhauradament normalitzada i invisibilitzada...Les joves hi estan particularment exposades però també són les més ben posicionades per detectar-les i tractar-les", apunten els organitzadors. 

 

Per a participar-hi, cal inscripció prèvia

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC