EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
21 de Agost de 2019
29/01/2018 12:26h
Més d’un centenar de centres d’esplais federats al MCECC participen a l’AGO
A la trobada anual s'hi va aprovar el Pla d'Accions, el pressupost i la renovació del Consell Directiu
Assemblea General Ordinària 2018
Assemblea General Ordinària 2018

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés va celebrar el dissabte 27 de gener l’Assemblea General Ordinària a la casa de colònies Centre d’Espiritualitat Josep Manyanet (Begues). Hi van participar unes 250 persones en representació de 115 centres d’esplai. Durant la jornada, es va debatre sobre la tasca realitzada durant el 2017 i sobre les línies de futur del Moviment.

 

L’AGO, punt de participació dels centres d’esplai

 

L’assemblea va començar amb l’aprovació de l’acta de l’AGO i l’AGE de 2017 i a continuació va seguir amb la presentació i l’aprovació de la Memòria del MCECC. Un dels altres documents que es va presentar i aprovar va ser el Pla d’Accions per al 2018 a l’igual que el calendari previst per al 2018-2019 i l'informe econòmic.

 

Un altre dels punts importants de l’assemblea és la renovació de part del Consell Directiu. Enguany, Àlex Moreno, Joan Morte i Sílvia Sanz van sortir reelegits i s’hi van incorporar Jaume Grau, Marc Olònia, Núria Fernández i Txell Cots. Aquest relleu substitueix a Núria Crespo, Joan Francesc Moreno, Carles Ruiz, Núria Solé i Anna Fernàndez que han posat fi a la seva etapa en el Consell Directiu del MCECC.  Actualment hi ha tres vacants disponibles que no es van cobrir.

 

Les trobades del MCECC

 

L’AGO també va dedicar un espai per parlar de VÈRTEX, la trobada prevista per al 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès. Serà una trobada excepcional ja que hi participaran diferents franges d’edat i coincidirà amb la celebració del 60è aniversari de la fundació del Servei de Colònies i Vacances, que és l’origen del MCECC i els 5 any de la fundació del MCECC com a tal amb abast català.

 

També es va aprovar que al 2019 se celebrin dues trobades. Per una banda, la TrocaJove serà el 16 i 17 de març i la Trobada de Monitors/es serà el 11 i 12 de maig.

 

Podeu consultar aquí la galeria fotogràfica de l’Assemblea General Ordinària.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC