EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
16 de Gener de 2019
| Ja som 11235
30/07/2018 09:35h
Més de 1.200 joves participen als camps de treball que organitza Joventut
La Direcció General de Joventut ha organitzat per aquest any 59 camps de treball
Camps de treball
Camps de treball

La Direcció General de Joventut ha organitzat per aquest estiu 59 camps de treball. D’aquests, 42 són d’àmbit català, 3 són d’intercanvi de joves de tot l’estat i 14 són d’abast internacional. En total hi participen més de 1.200 joves.

 

Els camps de treball són estades d’estiu, per a joves de 14 a 29 anys, en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni. La gestió i el desenvolupament dels camps va a càrrec d’associacions d’educació en el lleure, entitats i fundacions sense ànim de lucre, juntament amb el món local que els acull.

 

En els camps de treball es duen a terme tasques com l’excavació de sitges ibèriques, la senyalització de rutes saludables, la construcció de jocs mòbils de fusta per decorar un pati d’un centre educatiu, la regeneració d’un antic lloc de trobada pels veïns del poble, la millora d'habitatges i/o espais comunitaris dels barris o el seguiment d’aus rapinyaires en migració, entre d’altres. Aquestes tasques es combinen amb activitats de lleure per gaudir del temps lliure posen en contacte als i les participants amb la gent local.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC