EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
24 de Gener de 2021
06/07/2020 19:27h
Migrastudium presenta l'informe "Deu anys mirant cap a una altra banda"
La publicació analitza i investiga la situació dels CIE durant l'any 2019
Informe CIE 2019
Informe CIE 2019

El proper dimarts 7 de juliol la Fundació Migrastudium presenta l'informe CIE 2019 "Deu anys mirant cap a una altra banda". L'esdeveniment serà presencial a dos quarts de dotze a la seu de Cristianisme i Justícia i per a assistir-hi cal confirmar assistència a comunicacio@migrastudium.org.

 

Aquest informe analitza la situació dels CIE durant l'any 2019, així com la llista de vulneracions de drets que succeeixen en aquests centres: internament de persones amb malalties, menors d'edat, sol·licitants d'asil, víctimes d'abusos policials, etc.

 

La publicació ha estat elaborada gràcies al treball de Migrastudium, concretament del Grup de Visites al Centre d'Internament d'Estrangers (Zona Franca, Barcelona) -que s'encarrega de fer acompanyament a les persones internes i denúncia de la vulneració dels seus drets- i també de la resta d'entitats del Serveis Jesuïta a Migrants. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC