EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
09/03/2018 12:52h
Minyons celebra la Jornada de servei “Plantem la llavor del canvi”
Dissabte reforestaran els boscos cremats a El Bruc
"Plantem la llavor del canvi"
"Plantem la llavor del canvi"

Aquest dissabte una trentena d’infants i joves  de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya participaran a la jornada d’aprenentatge-servei “Plantem la llavor del canvi”. Una iniciativa que respon al tancament d’una acció de compromís mediambiental que es va assumir a la Jamborinada de 2017.

 

A la jornada, els infants i joves participaran desenvolupant tasques de prevenció de l’erosió del sòl i de plantació d’arbres de diferents tipus de boscos del Bruc. Precisament aquesta zona va ser devastada en l’incendi de 2015.

 

La jornada és un projecte d’aprenentatge-servei on els infants i joves coneixeran de primera mà l’estat de la zona i els fets que l’estiu del 2015 van devastar els boscos de la zona de la mà dels Agents Rurals, l’Agrupació de Defensa Forestal del Bruc i de veïns i veïnes, per després dur a terme les accions de servei. Els més petits escamparan les 13.000 boles Nendo Dango de la Jamborinada per la zona i els més grans plantaran més de 200 arbres de diferents tipus que l’empresa col·laboradora Respira Energia ha aportat al projecte contactant amb els veïns de les zones afectades perquè n’escollissin les varietats a plantar.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC