EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Abril de 2019
| Ja som 11254
25/10/2017 15:55h
“Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat”
Els curs s’impartirà el 15, 22 i 29 de novembre a Barcelona
Mirades creuade: joventut, gènere i interculturalitat
Mirades creuade: joventut, gènere i interculturalitat

Després de Lleida, arriba el segon cicle de “Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat” a Barcelona. Una formació de tres dies per aprofundir en la perspectiva interseccional, teoria sociològica que examina com diferents categories de discriminació interactuen simultàniament en múltiples nivells i generen una sistemàtica desigualtat social.

 

El curs està especialment dirigit a membres d’entitats juvenils per poder aportar eines que permetin integrar la perspectiva intercultural de gènere a la tasca diària de les entitats juvenils i treballar a favor de la igualtat i la no discriminació.

 

El curs, organitzat pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya, es realitzarà els dies 15, 22 i 29 de novembre al Casal de Joves Palau Alòs de Barcelona. Les inscripcions, obertes fins al dia 3 de novembre, es podran fer a través d’aquest enllaç.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 225
En els últims anys els processos migratoris estan molt presents en el nostre dia a dia p...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC