EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Juliol de 2020
06/03/2019 10:00h
Moviments migratoris, al focus del nou Estris 225
A l’entrevista, Ignasi Eiriz ens parla de la creació d’una app de roba sostenible
Estris 225
Estris 225

Arriba el nou número de la revista Estris amb un reflexiu i necessari Centre d’Interès sobre el fenomen de la migració. Diversos experts tracten la temàtica des de perspectives diverses i posant-hi de protagonistes col·lectius com les persones refugiades o els adolescents i joves que migren sols. També ens aturem per conèixer com intervé el lleure davant aquesta realitat, tant present en el nostre dia a dia, i si d’alguna manera, són els caus i esplais referents i exemples d’oferir bona acollida a les nouvingudes.

 

L’entrevista central la protagonitza Ignasi Eiriz, exmonitor del Centre d’Esplai La Geltrú i fundador de la plataforma de roba sostenible Ethical Time, que es llençarà el proper mes d’abril. L’Ignasi ens explica què vol dir ser emprenedor social, i ens comparteix les llums i ombres en la realització i execució del projecte.

 

El Manual presenta els jocs de taula com a eina imprescindible per a les entitats de lleure, en tant que afavoreixen l’adquisició d’altres capacitats i competències. La Ruta situa el lector a la Serra de Mongrony per fer el pic de La Covil i per últim, la secció Racons, ens porta a Mallorca per a conèixer Maria Antònia Bosch, directora del Club d’Esplai Jovent.

 

Tot això, acompanyat de recomanacions, articles d’opinió com el de Francina Martí -Presidenta de l’Associació de Mestres Rosa Sensat-, notícies, cinema i fitxes pràctiques d’activitats i dinàmiques vinculades al Centre d’Interès.

 

Podeu adquirir aquest número a l’Iquiosc.cat/estris

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC