EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

07 de Maig de 2021
21/10/2020 18:35h
Neix un premi per reconèixer projectes relacionats amb els ODS impulsats per joves
Els guardons premiaran les 5 millors iniciatives presentades per grups d'entre 2 i 6 persones de 13 a 17 anys
Fundesplai -amb el suport del Diari Ara- ha engegat la primera convocatòria dels 'Premis Joves Pel Demà'
Fundesplai -amb el suport del Diari Ara- ha engegat la primera convocatòria dels 'Premis Joves Pel Demà'

La Federació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) -amb el suport del Diari Ara- ha engegat la primera convocatòria dels 'Premis Joves Pel Demà' amb l'objectiu de "reconèixer les persones joves que vulguin contribuir amb les seves idees a fer un món millor" a través d'un projecte relacionat amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i "liderar-ne el canvi".

 

Els guardons premiaran les 5 millors iniciatives presentades per grups d'entre 2 i 6 persones de 13 a 17 anys. Cadascun dels cinc grups finalistes guanyarà una estada formativa de cap de setmana amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació, una aportació de 300€ perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció i la difusió del projecte o campanya d’acció a les xarxes socials i a eines de comunicació de Fundesplai i el Diari ARA. 

 

Per a participar, cal enviar abans del 15 de desembre de 2020 un vídeo de fins a 3 minuts que presenti una iniciativa impulsada pel grup participant per contribuir a l’acompliment d’algun/s dels ODS. "Estem convençuts de la potencialitat i la capacitat del col·lectiu jove per avançar cap a la sostenibilitat i la justícia social", han apuntat els impulsors de la iniciativa.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC