EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Gener de 2020
01/10/2018 11:36h
Norma Pujol és la nova directora general de Joventut
Substitueix a Marta Vilalta que ocupava el càrrec des de febrer de 2016
Relleu de Marta Vilalta a Norma Pujol
Relleu de Marta Vilalta a Norma Pujol

El Govern de la Generalitat ha nomenat Norma Pujol i Farré com a nova directora general de Joventut. Ho fa per substituir Marta Vilalta qui recentment ha estat nomenada sotssecretària general d'Estratègia, Entorn i Gestió del Coneixement d'ERC i diputada.

 

La nova DG de joventut ja coneix de prop aquesta àrea. Des de maig de 2016, Pujol ocupava el càrrec de coordinadora territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre. La nova directora compaginarà aquesta posició amb la regidoria de Joventut, Igualtat i Cultura a l’Ajuntament de Flix.

 

Qui és Norma Pujol i Farré?

Norma Pujol és diplomada en Magisteri d’Educació Musical per la Universitat de Lleida (UDL) i té el postgrau en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Gestió i Direcció de Centres Educatius per la UDL.

 

Ha treballat també com a monitora d’activitats musicals extraescolars a Maristes Montserrat de Lleida i com a col·laboradora de l’Escola Municipal de Música de Flix i l’Escola de Música de Tivissa. 

 

Pujol és membre de diverses entitats culturals i esportives i va formar part de l’equip de redacció de la revista d’informació local “La Veu de Flix” des de l’any 2008 fins al 2015.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC