Nou especial sobre comunicació i xarxes socials

Nou especial sobre comunicació i xarxes socials

Pautes per planificar i executar l'acció comunicativa de centres d'esplai i agrupaments escoltes

03.03.20

Temps de lectura: 3 minuts

Estris.cat presenta l’especial “Comunicació i Xarxes Socials”, que recull en obert 4 articles de diversos números de la revista, escrits per experts i expertes implicades en el món de la comunicació i/o l’educació del consum d’aquests. Des de fa uns anys, les entitats de lleure també han volgut aprofitar l'oportunitat comunicativa i de difusió que brinden les xarxes socials però algunes s'han trobat que no tenen la formació adeqüada per treure-li el màxim profit i alhora utilitzar les diverses eines des d'un punt de vista més institucional. 

Per aquest i altres motius, hem elaborat aquest especial on parlem de les pautes necessàries per dur a terme una bona comunicació de les activitats que es van desenvolupant en el sí de l'entitat a través de les xarxes socials i altres plataformes digitals; també exposem diverses utilitats dels dispositius mòbils en esplais o caus, com actuar al Twitter o a Instagram en cas d'una crisi de comunicació, i us expliquem les utilitats del format audiovisual per a una entitat de lleure.

En concret els articles són els següents:

Com utilitzar les xarxes socials a l’esplai o al cau.  Manual realitzat per l'equip de redacció de la Revista Estris. 

Com afrontar una situació de comunicació de crisi? Manual d'Isabel Vergara, responsable de comunicació i màrqueting de la Fundació Pere Tarrés.

L’esplai, mòbil... o immòbil? Manual de Juanjo Fernández, escriptor, il·lustrador i conferenciant en xerrades dirigides a docents, famílies i educadors i educadores.

Aprofitem el poder del vídeo a l'esplai. Manual elaborat per Marçal Mónico, Guillem Almirall i Pau Pujol, exmonitors del MCECC.

ETIQUETES

Esplai Escoltisme Joves

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: