EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
05 de Juliol de 2020
23/09/2019 08:37h
Nova edició del Premi Joves Creadores
Sota el lema “Els nostres cossos” es pretén motivar la creació audiovisual
premis joves creadores
premis joves creadores

El Premi Joves Creadores organitzat per La Bonne (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i l’Ajuntament de Barcelona té l’objectiu d’incentivar a les dones joves de la ciutat a la producció i la creació audiovisual de curtmetratges. Aquest any han escollit la temàtica “els nostres cossos” com a eix conductor del projecte.

 

Aquest premi es reconeix com una oportunitat per representar la relació amb els propis cossos a través del llenguatge audiovisual, i alhora, permet visibilitzar cossos femenins no normatius i dissidents i reivindicar el cos com a temple i font de plaer.

 

El concurs per a presentar els projectes acaba el proper 30 d’octubre. Trobareu les bases per a participar-hi en aquest enllaç.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC