Noves mesures en relació amb el lleure i la Covid-19: es recuperen les sortides amb pernoctació

Noves mesures en relació amb el lleure i la Covid-19: es recuperen les sortides amb pernoctació

A més, per la fi del confinament comarcal, ja no caldrà que -ni infants ni monitors/es- omplin cap document per a desplaçar-se.

26.04.21

Temps de lectura: 2 minuts

La Generalitat ha anunciat noves mesures pel que fa a la lluita contra la Covid-19 a Catalunya, vigents almenys fins al 3 de maig. Segons la RESOLUCIÓ SLT/1178/2021, de 23 d'abril, una de les més destacades és la fi del confinament comarcal. 

En relació a aquesta, com a novetat, es poden recuperar les sortides amb pernoctació en les activitats de lleure. A més, també degut a aquesta fi del confinament comarcal (que ja no era vigent en relació amb la realització d'activitats de lleure), ja no caldrà que -ni infants ni monitors/es- omplin el certificat d’autoresponsabilitat per a desplaçar-se. En el cas dels infants, tampoc hauran de dur un document que acrediti la pertinença al Centre d'Esplai i, en el cas dels monitors/es, no serà necessari que portin un document signat per l’entitat (com ho era fins ara).  

Pel que fa a la resta de restriccions, segueixen sent les mateixes que hi havia fins ara: estan permeses les activitats adreçades a infants i joves en espais interiors i exteriors, amb un màxim de 6 participants. 

ACTUALITZACIÓ.- Segons la darrera resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, aquestes mesures al territori de Catalunya s'allarguen almenys fins al 9 de maig.  

Lleure a les Illes Balears 

Pel que fa a les activitats de lleure a les Illes Balears, segueixen en peu les mesures vigents fins ara, almenys fins al 9 de maig. A Mallorca, per exemple, les activitats s'han de dur a terme en grups de màxim 15 persones en espais interiors i 30 en espais exteriors, amb una capacitat màxima del 50% i, a Menorca, en grups de màxim 15 persones en espais interiors i 30 en espais exteriors, amb una capacitat màxima del 75%.

ETIQUETES

Covid-19 Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: