EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
08 de Maig de 2021
26/04/2021 11:30h
Noves mesures en relació amb el lleure i la Covid-19: es recuperen les sortides amb pernoctació
A més, per la fi del confinament comarcal, ja no caldrà que -ni infants ni monitors/es- omplin cap document per a desplaçar-se.
Es recuperen les sortides amb pernoctació per les activitats d'educació en el lleure.
Es recuperen les sortides amb pernoctació per les activitats d'educació en el lleure.

La Generalitat ha anunciat noves mesures pel que fa a la lluita contra la Covid-19 a Catalunya, vigents almenys fins al 3 de maig. Segons la RESOLUCIÓ SLT/1178/2021, de 23 d'abril, una de les més destacades és la fi del confinament comarcal.

 

En relació a aquesta, com a novetat, es poden recuperar les sortides amb pernoctació en les activitats de lleure. A més, també degut a aquesta fi del confinament comarcal (que ja no era vigent en relació amb la realització d'activitats de lleure), ja no caldrà que -ni infants ni monitors/es- omplin el certificat d’autoresponsabilitat per a desplaçar-se. En el cas dels infants, tampoc hauran de dur un document que acrediti la pertinença al Centre d'Esplai i, en el cas dels monitors/es, no serà necessari que portin un document signat per l’entitat (com ho era fins ara). 

 

Pel que fa a la resta de restriccions, segueixen sent les mateixes que hi havia fins ara: estan permeses les activitats adreçades a infants i joves en espais interiors i exteriors, amb un màxim de 6 participants.

 

ACTUALITZACIÓ.- Segons la darrera resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, aquestes mesures al territori de Catalunya s'allarguen almenys fins al 9 de maig. 

 

Lleure a les Illes Balears 

 

Pel que fa a les activitats de lleure a les Illes Balears, segueixen en peu les mesures vigents fins ara, almenys fins al 9 de maig. A Mallorca, per exemple, les activitats s'han de dur a terme en grups de màxim 15 persones en espais interiors i 30 en espais exteriors, amb una capacitat màxima del 50% i, a Menorca, en grups de màxim 15 persones en espais interiors i 30 en espais exteriors, amb una capacitat màxima del 75%.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC