EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Agost de 2020
21/05/2020 10:06h
Oberta la convocatòria dels Premis Aprenentatge-Servei 2020
Els projectes candidats han de treballar el compromís social i solidari d’infants o joves
Premios Aprendizaje Servicio 2020
Premios Aprendizaje Servicio 2020

La Red Española de Aprendizaje-Servicio i Editorial Edebé, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Formació Professional impulsen de nou la convocatòria del Premio Aprendizaje-Servicio 2020, que pretén donar reconeixement a tasques educatives que combinen l’aprenentatge amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.

 

Els premis es dirigeixen a entitats socials i centres d’educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional/Ocupacional  que estiguin duent a terme activitats d’aprenentatge servei. Concretament, es destaquen projectes solidaris que vulguin millorar l’entorn i alhora enfortir coneixements, habilitats i valors com la cultura participativa, el compromís cívic o la solidaritat. 

 

Alguns exemples són la plantació d’arbres, la planificació d’una campanya de donació de sang o la creació d’un itinerari turístic amb codis QR; totes elles carregades d’aprenentatges teòrics i pràctics mentre es van assolint els objectius finals de la intervenció.

 

Els projectes d'aquesta 6a edició, que es podran presentar fins al 30 de setembre del 2020, poden estar escrits en català, euskera, gallec o castellà i s’han d’haver implementat durant el curs 2018-19 o 2019-20. S’hi pot presentar qualsevol entitat social (centres d’educació no formal, moviments i associacions juvenils, clubs de temps lliure, associacions de voluntariat, mediambientals, culturals, etc.). Trobareu el formulari d’inscripció i les bases del concurs aquí.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC