EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
10/07/2018 12:21h
Oberta la 10a edició del (Re)Imagina’t
Es busca abordar posivitavament la diferencia sexual i les identitats de gènere
(Re)imagina't
(Re)imagina't

El concurs (Re)Imagina’t te com a objectiu impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere. El concurs, organitzat per l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació i s'adreça a grups de joves d’entre 14 i 18 anys de centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

 

Per participar-hi s'ha de presentar la idea d’una creació audiovisual amb guió i storyboard (modalitat A), o bé un vídeo (modalitat B) que defensi l'ús no sexista dels mitjans audiovisuals i que afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats sexuals i de gènere.

El certamen estableix dues categories específiques per edats:

  • Grups de nois i noies de 14, 15 i 16 anys.
  • Grups de nois i noies de 17 i 18 anys.

 

La inscripció es podrà fer a partir del 3 de setembre i abans del 9 de novembre enviant la fitxa d'inscripció a l'adreça de correu electrònic observatorid@observatoridelesdones.org.

 

En total s’atorgaran 8 premis: 4 per als guions (modalitat A) i 4 per a les creacions audiovisuals (modalitat B). Trobaràs més informació al web de l'Observatori.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC