EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

30 de Maig de 2020
14/05/2019 09:00h
Oberta la convocatòria als Premis Aprendizaje – Servicio 2019
Els treballs es podran presentar del 12 de març fins al 15 de setembre de 2019
Premios Aprendizaje-Servicio 2019
Premios Aprendizaje-Servicio 2019

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, la Fundació Educo i l’Editorial edebé convoquen un any més el Premi Aprendizaje-Servicio 2019.

 

Aquests premis tenen per objectiu reconèixer la tasca dels centres educatius que integren la cultura participativa en accions solidàries i de compromís cívic als estudiants, destinat a millorar la qualitat de vida de la comunitat i estimulant la divulgació i implementació de l’Aprenentatge-Servei.

 

Hi podran participar tots els centres educatius de l’Estat Espanyol (públics, concertats o privats) dels nivells d’Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, però també entitats socials com centres d’esplai, moviments i associacions juvenils, etc. que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge-Servei.

 

Els projectes es podran presentar fins al 15 de setembre del 2019 a través de la web dels Premis “Aprendizaje-Servicio”. Els guanyadors s’anunciaran durant el mes de novembre i l’acte de lliurament de premis serà a Pamplona (Navarra) el dia 13 de desembre de 2019.

 

Podeu consultar les bases del concurs i formalitzar la vostra inscripció en aquest enllaç.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC