EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
18/06/2019 17:19h
Oberta la convocatòria de subvencions per l’arranjament de locals de Barcelona
El termini de sol·licitud és el 12 d’agost
Sessió informativa
Sessió informativa

L’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de la concessió de subvencions per a l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils de Barcelona. Aquestes estan destinades a les entitats inscrites al Cens d’entitats de la Direcció General de Joventut.

 

L’objectiu d’aquestes subvencions és garantir que els locals utilitzats per les associacions juvenils i/o els adolescents i joves de la ciutat reuneixen les condicions de seguretat, accessibilitat, funcionalitat i eficiència òptimes pel desenvolupament de l’activitat que realitzen, i d’aquesta manera, promocionar espais de participació ciutadana, de construcció col·lectiva i de vertebració social complint una important tasca de cohesió social i participació en els territoris. Podeu consultar aquí la convocatòria.

 

Per això des del CRAJ han organitzat una sessió informativa per resoldre els dubtes que tingueu. Serà el dimarts 9 de juliol a les 18 hores a l’Espai Jove La Fontana. Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC