EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Juliol de 2020
05/02/2019 08:00h
Oberta la convocatòria dels Premis d’educació en el lleure
Es premiaran tres projectes que neixin d’entitats de lleure educatiu
Premis d'Educació en el Lleure
Premis d'Educació en el Lleure

La Fundació Carulla obre la convocatòria als Premis d’Educació en el Lleure que tenen com a objectiu reconèixer la tasca de les entitats que tenen un paper rellevant en la transformació social a través de l’educació.

 

Per aquest motiu, hi haurà dos premis. Per una banda, el Premi d’Estímul a projectes d’una entitat de lleure educatiu. Aquesta se centrarà en guardonar aquells projectes que donin resposta a una necessitat de l’entorn més proper, els que situïn l’infant o el jove en el centre de l’aprenentatge o els que assegurin el compromís dels agents educatius implicats i fomentin la participació del mateix territori o comunitat. Els tres projectes guardonats rebran una dotació econòmica de 2.000 € i un servei de mentoria durant un any per dur a terme la iniciativa.

 

Per l’altra banda, hi ha una el Premi Trajectòria. Aquest reconeixerà una de les 800 entitats que hi ha a Catalunya dedicades a l’educació en el lleure. Serà cada membre del jurat qui proposarà dues candidatures i serà la Direcció General de Joventut qui decidirà l’entitat guardonada amb un ajut de 4.000€.

 

Per participar al Premi d’Estimul caldrà inscriure’s i enviar abans del 29 de març la documentació necessària especificada a les bases del concurs. Hi podran participar centres d’esplai, agrupaments, caus, casals o ludoteques, entre d’altres.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC