EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
10/04/2018 15:56h
Oberta la convocatòria dels Premis Francesc Candel 2018
Els projectes es poden presentar fins al 15 de juny
Premis Francesc Candel
Premis Francesc Candel

Ja està oberta la convocatòria dels Premis Francesc Candel d’aquest any. Enguany els guardons estan adreçats a projectes existents que promoguin la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país, la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació i el sentiment de pertinença.

 

La convocatòria està oberta a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre. Els treballs presentats han de ser iniciatives que s’estiguin realitzant actualment i es vulguin mantenir actives o millorar-les.

 

Les propostes s’hauran d’enviar a través del formulari d’inscripció. En total es premiaran tres projectes els quals tindran una dotació de 12.000 euros.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC